Menu

Sök

#sfichatt

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Gävle

February 9, 2013 - Author: boki - No Comments

Firade min födelsedag (5/2) genom att bli inspirerad och inspirera tillsammans med kollegor från Uppsala och Gävle. Materialet Va med presenterades. Superintressant!

Det börjar sprida sig det här med studieväg 1. Kul!! Lärare, kollegor, skolledare, politiker, arbetsförmedlare, jobbcoacher, handläggare och andra intresserade människor börjar förstå att studieväg 1 är otroligt spännande!

Fick vara med i en diskussionsgrupp som talade om önskad kompetens. Det nämndes speciallärare, lärarassistenter och modersmålsstödjare/modermålslärare.

Många har inte hört om utbildningen på SU – känner att det är min plikt att få sprida budskapet om Sveriges enda utbildning till sfi-lärare!

Dessutom finns en fristående kurs med Sirpa-Liisa Björkman om just läs- och skrivutveckling/inlärning för vuxna! Ska kolla upp när den går härnäst!

Dessutom så tackar jag allra ödmjukast för födelsedagschokladen! Gävle chokolaterie imponerar!

I helgen ska jag dessutom tillverka ett halsband som present till en person som gissade det självklara svaret på frågan jag ställde i början av min föreläsning. Håller tummarna att personen tycker om det!

Frågan löd:

VARFÖR CYKLADE BOKI NER I SJÖN?

Kan du gissa svaret?

Categories: Föreläsningar - Tag: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *