Menu

Sök

#sfichatt

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Söderhamn föreläsningen…

February 20, 2013 - Author: boki - No Comments

… besöktes av en journalist, Kirsten Bjerknes, som jobbar på tidningen Ljusnan. Hon skrev en bra artikel om projektet ‘Sfi Online’. Projektledaren, Mona Åström, och jag tyckte att artikeln var välskriven och varm och båda tyckte att mer information om projektet behöver spridas. Detta ses (hoppas jag) som en första i raden av bra, informativa artiklar om framsteg och resultat inom samverkansprojektet (13 kommuner deltar!) ‘Sfi Online’!

Här är artikeln som publicerades i tidningen Ljusnan. 

Categories: Föreläsningar, Publicerat, Samverkansprojekt, Tips och Idéer - Tag: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *