Menu

Sök

#sfichatt

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Webinar!

October 14, 2013 - Author: boki - No Comments

Jag är fast! Har precis deltagit i mitt första webinar som Skolverket organiserade den 9/10 och har sedan dess bokat in mig på 4 till. Om jag ska lära mig om webinars och hur jag kan använda dem i sfi-undervinsingen vare sig det är distans, e-learning eller klassrum, så måste jag vara en flitig deltagare! Ser möjligheterna att göra sfi-distans vid MKFC lite mer ‘levande’ om jag erbjuder webinars.

Jag ska även starta min utbildning i Adobe Connect idag! Spännande tider! Vi har även tittat på andra webinarlösningar, bl.a ClickMeeting och Wizig som är då kompatibelt med Moodle, lärplattformen vi använder. Men det blev AdobeConnect just nu och jag hoppas att systemet håller för alla andra vilda saker jag har tänkt att använda det till!

Just nu funderar jag om det finns några tips och infallsvinklar kring hur man kan nyttja webinars när man flippar sfi… Det återstår att se. Jag ska nog prova några saker innan jag skriver om hur det utföll. Dessutom så krävs det nog att jag lär mig systemet.

Categories: flippat klassrum, MKFC, Moodle, Skolverket, Undervisning, webinar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *