Menu

Sök

#sfichatt

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Rätt Steg – slutkonferensen

January 11, 2014 - Author: boki - No Comments

Den 10/12 var det slutkonferens för Rätt Steg, ett delprojekt inom Etablering Stockholm. I och med att jag har varit en av nyckelpersonerna och bidragit till utformningen av Rätt Steg, ville jag gärna närvara. Jag fick då se och höra allt det goda mina kollegor och jag har skapat under 3 års tid. Hur välsammansvetsat allting är, så omfattande, geomtänkt och hur otroligt makalösa resultat eleverna uppnår! Eloge till fantastiska lärare, modersmålsstödjare, pedagoger, vaktmästare, ledning och framförallt månniskorna som vi har haft privilegium att arbeta med och lära sig utav: ELEVERNA!

Jag har gjort en Storify som följer i nästa inlägg med höjdpunkterna från slutkonferensen twitterflöde. Läs och begrunda. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Jobbar vidare med handboken till utbildningen Rätt Steg  – håll utkik!

Categories: Rätt Steg, Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *