Menu

Sök

#sfichatt

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Handboken Rätt Steg på G!

March 6, 2014 - Author: boki - No Comments

Idag börjar nya tag med handboken för Rätt Steg. Handboken har redan varit hos styrgruppen och blivit godkänd. Nu återstår bara att fila på detaljerna, ändra på vissa förmuleringar och göra så att alla bilder är tydliga och konsekventa. Lättare sagt än gjort. Vi är petiga, min kollega och jag. Tror ändå att om ett par månader, när vi läser handboken igen, kommer vi att komma med nya kommentarer.

Handboken riktar sig till alla som jobbar eller vill jobba med studieväg 1. Det kan handla om allt från lärare i svenska för invandare, rektorer, handläggare, coacher, jobblotsar m.fl. Även andra intresserade är välkomna att bläddra igenom den.

Handboken koncentrerar sig att ge en bild av hur språkutbildningen inom Rätt Steg har gått till och vad personer inom sin egen organisation kan göra för att få till en liknande insats för målgruppen.

Hoppas jag hinner med den innan föräldraledigheten bara!

Categories: Etablering stockholm, Rätt Steg, Undervisning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *