Menu

Sök

#sfichatt

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Ny stjärna på SFI-himlen

January 6, 2015 - Author: boki - No Comments

Där kom den, efterlängtad, nischad och inspirerande: #sfichatt på Twitter! Du SFI-lärare som inte redan är aktiv på Twitter – skaffa konto NU! Initiativtagaren Malin Jonason (följ Malin på @MalinJonason). Många spännande förslag kom upp till gårdagens och framtida #sfichatt och här är listan i sin helhet. Vi kunde inte hålla oss till ett ämne. Inom sfi finns ett uppdämpt behov av att få nätverka och dela med sig och diskutera. Med hänsyn till de särskilda förutsättningar av vad det innebär att jobba inom sfi  kommer initiativet med #sfichatt som ett välkommet 13dagsaftonsbrev!

Nu växer det utvidgade kollegiet! Gott Nytt SFI-år på er!

Categories: Digitalt, Tips och Idéer - Tag: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *